Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Appartement in Leuven?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Appartement in Leuven die aangeboden wordt op AppartementenLeuven ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Appartement in Leuven.

Kan je al je spullen kwijt in de Appartement? Mag je wijzigingen in de Appartement aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Appartement in Leuven?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Appartement voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Appartement inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Appartement (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Appartement in Leuven? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Appartement er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Appartement goed onderhouden?

Alle veelgestelde vragen